Olimme rakkaani porukoiden kanssa mökillä tämän viikonlopun. Oli valtavan ihana ilma, lämmintä ja aurinkoista koko ajan. Käytiin saunassa joka päivä, otettiin liikaa aurinkoa ja uitiin paljon.

Vähän mua vieläkin ujostuttaa kullan siskojen kanssa jutella, mut ei kai se niin vakavaa oo. Ainaki oon nuorimpaan tutustunut jo enempi, ku se asuu vielä vanhempiensa luona. Muita oon nähny niin vähän, ku asuvat kaukana. Kyselin kumminki vähän, et millainen mun muru oli nuorena ja sain kuulla ihan hauskoja tarinoita.

Ujostelen muutenki aina. Kuitenki oon tajunnu, että ujostelu suojeli mua teininä liian aikaisilta alkoholin ja tupakan sun muiden kokeilulta. Eikä vanhempien myöskää tarvinnu pelätä teiniraskautta tai muutakaan tyhmää.

Kerättiin myös mustikoita ja perattiin ne käsipelillä. Se oli semmosta rentouttavaa ja ihanan aivotonta hommaa. Saatiin ainaki pakkaseen hyvä varasto ens talveksi.  Saa sitte herkutella!

Grillattiin makkaraa ja pekoniin käärittyjä herkkusieniä. Tuli vähän öklö olo ku tuli syötyä niin epäterveellisesti, mut toisaalta usein syön liianki vähä lihaa ja saattaa heikottaa toisinaan.  Jotenki luulen kyl, että se johtuu siitä ku töissä ei ehdi syödä kunnon lounasta. Mut onneks kuukauden päästä saa taas syödä ihania lounaita yliopistolla!

Niin ja sitte meillä on kaverien kissa hoidos. Se on kyl aivan ihana. Jouduttiin jättää se mökkeilyn takia yksin kahdeksi yöksi, niin nyt se on ollu tosi seurallinen ku palattiin. Se kaipaa koko ajan leikkiä ja tulee puskemaan.

Aamullaki se naukui valtavasti. Ei riittäny että nousin ylös ja leikin sen kans. Aina vain se maukui. Ihmettelin varmaan puoli tuntia mitä se oikein on vailla, mut viimein tajusin että se kaipas lisää ruokaa. Sille ei kelpaa raksut, vaan pitää olla ihanan kosteaa purkkiruokaa myös.

Alkaa täs kissakuume nousta itelläki. Tuo nuori kisu on aivan valloittava. Onneks saadaan pitää sitä vielä useempi päivä meillä. Mut semmonen pörröinen norjalainen metsäkissa olis aika söpö itselle... ^_^

Ensi kertaan! :)