Mulla on viime aikoina menny raskaus aika kivasti. Ruokahalu on kasvanu muutaman viime viikon aikana ja nyt mahaki alkaa näkyä selvemmin. Välillä vaan oon huomannu, että jos tulee pitkä ateriaväli niin saan kamalan päänsäryn. Se menee ohi ku vaan saa syötyä. Sitte oon kärsinyt myös lihasten heikkoudesta ja krampeista toisinaan. Tuntuu, että ennen sopivat kengät on nykyään mulle liian pieniä. Toki voisin varmaan jo luopua villasukista.

Yks rasittavimmista jutuista on ku mitkään housut ei enää tunnu sopivan. Mulla on vaan kahdet housut joita voin enää käyttää pallomahan kanssa. Viime aikoina oon joutunu rajusti vähentää treeniliikkeitä. Pakaroihin kohdistuvat liikkeetki ottaa mahaan liikaa. Voin treenata enää lähinnä jalkoja ja käsiä. Onneks pääsen mammajumppaan kohta, jos sais parempia vinkkejä. Toinen vaateriesa on se, ku kaikki rintaliivit on jääny pieneksi. Tuntuu, että kaikki mun raskauskilot on menny rintoihin. Normaali C-kuppi on vaihtunut valtavaan E-kuppiin. Oon saanut heittää kaikki liivini kaapin perälle. Nyt sitte kauhulla odotellaan tuleeko vielä isommat tissit imetysaikana, mulle kyllä riittäis. Ärsyttää, ku on niin vaikea valita paitoja joissa en näytä pornotähdeltä. Ironista on vielä se, että teininä jotku pojat kiusas mua pikkutisseistä. Ei taitais enää olla ongelma.

Mies sattuu harmiksi tykkäämään pienirintaisista ja hoikista naisista, niin tässä on vähän sulateltavaa. Ei osannu anoppinsa perusteella aavistaa. Hän vitsaili, että onkohan tässä palautusoikeus ku ei ole enää sama mitä tilasin. Tosin en minäkään tilannut sohvalla röhnöttävää oluen ystävää. Toki nyt ukko on positiivisesti pitäny jo kuukauden tipatonta ja uhos tekevänsä siitä satapäiväisen, joten pisteet siitä. Hän on juonut siis vain alkottomia oluita viime aikoina. Ihanasti hän on myös jaksanut katsella mun väsymystä ja ottanut hoitaakseen imuroinnit, kun en enää voi sitä tehdä.

Viime aikoina oon huomannut, että rakastan lihan syömistä. Alkuraskaudesta se ällötti. Nyt myös vihannekset ja hedelmät maistuu taivaallisen ihanille ja marjoja on pakko syödä useemman kerran viikossa. Lisäksi oon jostain syystä tykästynyt etikkaisiin salaatinkastikkeisiin ja ketsuppiin. Ne ei kyllä olis kauhean terveellisiä. Mut parhaani teen. En syö mitään myrkkyjä, lepään ja urheilen sopivasti, niin kyllä tämä sujuu.