Ulkona on nyt valtavan kaunista. Puissa vihertää ja aurinko lämmittää. Oli ihana aamulla nukkua niin pitkään ku huvitti. Sai vaan istua parvekkeella aamukahvia juoden ja kuunnellen lintujen laulua. ^_^

Ihan kohta mulla alkaa loma. Huomenna on viimeinen tentti ennen ku pääsen virallisesti kesälaitumille. Siihen pitäis jaksaa vielä keskittyä tää ilta. Onneks voin kuitenki partsilla istuskella nenä kiinni kirjassa ja nauttia ihanasta säästä.

Oon tällä hetkellä shoppailulakossa, ku oon ostellu viime aikoina niin valtavasti uusia vaatteita. Alkaa vaan kuukauden jälkeen pikkuhiljaa ottaa voimille, mutta rahaa pitää säästää ku eka kunnon palkka tulee vasta heinäkuussa. Tekis mieli uusia korkkareita ja koruja, mut tahdon osoittaa itselleni että itsekuria mulla on vielä tallessa. 

Kesällä aijon kultani kanssa Tukholmaa, niin sitte pääsee kunnon shoppailuille. Pitää vielä suunnitella missä kaikkialla me käydään siellä ja koska. :)

Paljon on tehtävää vielä ennen lomaa, pitää siivoilla parveke ja laittaa kesäkukkaset. Tekemättä on kans vaatekaapin siivous, että saa vietyä kamaa kirpparille. Sitte hajonneet vaatteet pitää korjata ja viimeistellä koulujutut. Mut onneks vaan tommosia pikkujuttuja.

Eipä tässä sen syvällisempää pohdintaa tälläkään kertaa. Mukavaa kesää kaikille! :)