Sporttityyli ja collegepaidat on ärsyttäviä. Samaten tiukat trikoot muualla kuin salilla. Semmoiset on ilmiselvää munan kerjäystä... Tosin tilanteen voi pelastaa perseen peittävällä pitkällä paidalla. Toki juoksulenkkarit on ihan jees, koska kenkien pitäis aina olla hyviä jalkaan.

Sitten vihaan piikkikorkoja ja kiilakorkoja. Ne on kamalan rumia ja epäkäytännöllisiä. Piikkikorkkarit tarttuu ties mihin mattoihin kiinni. On ne toki ihan kivat jäänaskalit talvella.

Ja sitten vihaan sitä pohjoismaista mustavalkoharmaata tyyliä. Kyllä asussa nyt pitää edes pieni pilkahdus väriä olla. Värit tekee mut ainaki onnellisemmaksi. Toki överiksi mennään, jos on sateenkaaren kaikki värit hiuksissa ja asussa. Yäk!

Ja sitten vihaan napapaitoja. Tulee kylmä masuun. Se ei sovi suomeen. Niinkuin ylipäätään kaikenlainen paljastelu on täysin järjetöntä kylmissä oloissa.

Ja sitte porkkanahousut on myös yksinkertaisesti kamalat.

Inhoan myös valtavia korukasoja. Kultakorut etenkin on yleensä aina ärsyttäviä. Nykyään ku ne on muotia, niin hopeakorujen ystävä ei meinaa löytää mitään kaupoista. Nyt tosin tuli mieleen, että voisin värjätä kultakorut hopeamaalilla.

Sitten inhoan suttuisia platinablondihiuksia. Semmoisia, mitkä on ihan liian pitkät ja huonokuntoiset. Inhoan myös suuresti semmosia minkä lienee sateenkaarenvärisiä hiuksia, joitten väri on pahasti haalistunut.

Yks kauheimmista tyyleistä on myös liialliset tatuoinnit ja venytyskorut korvissa. Myös kasvojen lävistykset on lähes aina kamalia, jos niitä on enemmän ku yks tai kaks. Tähän tyyliin liittyy myös usein sivukalju, se sopii erittäin harvalle ihmiselle. Tämän hiustyylin kiltimpi versio, jossa hiukset on sivusiilillä ja juurikasvu on samanvärinen kuin koko kuontalo, on vielä ihan siedettävä.

Sitten ärsyttää boyfried-farkut, hupparit ja skeittikengät. Inhosin hiphop tyylistä pukeutumista oikeastaan heti kun se tuli muotiin. Karseinta on ku aikuinen ihminen on jämähtäny kyseiseen 2000-luvun alun tyylisuuntaukseen.

Sitten tuohon suttuiseen platinablondiin, ku liitetään vielä seuraavat elementit, niin oksennusrefleksi on lähempänä ku vois kuvitellakaan: Liikaa meikkiä, tekokynnet, överit ripsipidennykset, ankannököiset huulitäytteet, silikonirinnat ja tekorusketus.

Etovia on myös crocksien ulkomuoto ja uggibootsit.

Miesten tyylissä on myös joitain kauheita elementtejä nykyään. Niitä on ananastukka ja yli 5 cm pitkä parta, etenkin ne yhdessä. Siis mitä hemmettiä?

Ai niin, vielä piti mainita eläinkuosi, turkikset, Louis Vuittonin ruutukuosinen laukku, valkoiset tai ihonväriset farkut, liiallinen glitter, kiiltonahka.... Kyllä näitä vaan riittää.

Ja sitten lopuksi se yks muotiin liittyvä ilmiö, jota inhoan. Normaalien ihmisten blogeissa keikkuvat mainokset jostain kauneustuotteista tai vaatemerkeistä ynnä muista. Milloin kaikesta piti tulla kaupallista?

Kylläpäs virkisti mieltä tämä valitus. Toivottavasti en loukannut ketään, ei ainakaan ollut tarkoitus. Makuasioita nämä vain ovat ;)