Vaihe 1: Syö kuukauden verran hieman normaalia enemmän, joilloin painosi nousee muutamia kiloja. Saat siis herkutella ihanilla leivoksilla, pihveillä, suklaalla jne. Älä kuitenkaan mussuta pelkkää einesruokaa, vaan muista myös vihannekset. Eiköhän tämä ole helppoa kuin heinänteko, koska kaikki tietää kyllä, että silloin lihoo kun syö vähän enemmän kuin kuluttaa. Tämä vaihe siis varmistaa sen, että saat hitusen runsaammat muodot lanteille.

Vaihe2: Tämän kuukauden ajan on tarkoitus pudottaa painoa muutamia kiloja. Voit siis nautiskella ihanista kasvisherkuista ja vähärasvaisista proteiininlähteistä. Myönnän, että tämä saattaa tuntua haastavalta. Mutta nopea painonpudotus aiheuttaa hetkellisen illuusion tiimalasivartalosta, sillä laihtuessa rasva lähtee ensimmäisenä vatsan seudulta. Jos jatkan paljon pitempään kuin kuukauden ajan, niin alkavat myös naiselliset muodot surkastua. Rasva alkaa nimittäin sitten häipyä pepun ja rintojenkin seudulta.

Tämä on havaitsemani kikka kolmonen hätätilanteita varten. En suosittele jojoilemaan painon kanssa jatkuvasti, mutta olen havainnut tempun hyväksi väliaikaisratkaisuksi, jos vaikkapa tahtoo näyttää upealta jotain juhlia varten.