Oon ollu näköjään myös täältä lomalla. Tulin käyttäneeksi konetta todella vähän pyhien aikana. Mun mielestä on tosi tyhmä istua kaiket päivät netin äärellä, ku on lomaa. Kyl niitä facebook-kamuja ynnä twitter-seuraajia sun muita voi muulloinkin viihdyttää. En tosin kyllä liikkunutkaan niin paljon kuin voisi suoda. Vähän kävin kävelemäs ja uimas sentään.

Ja oh, oltiin viikko etelän lämmössä. Se kyllä teki todella hyvää. Se oli mulle eka kerta ulkomailla melkein viiteen vuoteen, koska ruotsinlaivaa en laske ulkomaanmatkaksi. Otettiin paljon aurinkoa ja syötiin ihania illallisia. Oon kerranki saanu levätä tarpeeksi. Tää tais olla mun pisin yhtäjaksoinen loma pariin vuoteen. Vuosi sitte olin vaan kaks viikkoo joululomalla ja viime kesä meni kokonaan töissä. Tuntuu et kerranki on valmis uuteen lukukauteen ja opiskeleen innollla. Sitä ei tän yli kymmenvuotisen opiskelutaipaleen varrella oo läheskään aina ollut.

 

Päätin, että tänä vuonna teen useemmanki uuden vuoden lupauksen:

1. Nettipelit poissa vähintään puoli vuotta. (Sen jälkeen saatan harkita jonku uuden pelin aloittamista)

2. Shoppailuun maksimissaan 100€/kk. Tähän lasketaan meikit, korut, vaatteet, kengät ja sisustustuotteet. (Oon niin kova osteleen vaatteita ja kenkiä, että täyslakko ei vaan onnistu.)

3. Liikuntaa joka viikko edes kerran. (Pyöräilyä duuniin en laske)

4.Ostan hääpuvun.( Tää on aika helppo, koska se tehdään vain kerran. Tätä en lue kuuluvaksi muuhun shoppailuun)

En halua mitään täydellistä suunnanmuutosta elämään ja siksi koetin etsiä sellaisia lupauksia, jotka on realistisia toteuttaa. Ei kovinkaan realistista tavoitella jotain täydellistä bikinikroppaa tai lopettaa juopottelua pysyvästi tms.

 

Tekemistä tälle keväälle on huisin paljon, häiden valmistelua, paljon opintoja (myös miehellä, niin joudun hoitaa enimmät kotityöt), töitä ja oman alan töiden hakua ja kaikkea mahdollista pikkusälää. Aina välillä sitä lämmölla muistelee lapsuusaikoja, kun oli alle tusina vuosia tallusteltu maan pinnalla ja ainoana huolena koulunkäynti.

Tulevia innostuksen aiheita lisäksi on se, että me ollaan nyt varattu hääpaikka ja kohta meen ottaan elämäni ekat ripsipidennykset. Tietenki ihanaa on myös lumen tulo vihdoinkin ja tieto siitä, että kesää kohti mennään. Ja taas pääsee nautimaan yliopiston liikunnasta ja runsaista lounaista. Kaikkein parasta on tietysti köllötellä kotona oman kullan kainalossa, katsellen hyviä elokuvia :)

Oikein mukavaa alkanutta vuotta jokaiselle!