Jaiks! Meillä alkoi tuossa eilen kasvatustieteen ankara rupeama. Opetusharjoittelua ja kaikkee siihen liittyvää on luvassa. En vaan oo täysin varma tuleeko musta hyvä opettaja. Oon vähän ujo ja huonomuistinen. Kärsin myös pienestä esiintymisjännityksestä. Tosin yleensä oon kyl suoriutunu paremmin tilanteis joissa jännitän. No mut ei täs hätää, sillä voin keskeyttää kyl ope-opinnot jos nyt alkaa ahdistaa.

Saadaan oma luokka, jonka tunteja seurataan ja opetetaan itsekin heille. Samalla käydään luennoil joissa meille opetetaan opettamista yleisellä tasolla. Sitte meil on myös oman aineen opettamiseen liittyviä luentoja. Lukujärjestys on ihan täynnä. Tää viikko meillä on joka päivä kuuteen asti yliopistolla.

Vähän tuntuu rankalta, ku tuohon päälle on vielä pääaineen luentoja ja ties mitä harjoitusten tekemistä sekä luentopäiväkirjojen rustailua. Siis mulla on tällä hetkel kursseja päällekkäin niin monta, että tahti on lähes tuplasti verrattuna normaaliin. Saattaapi olla, et on pakko jättää jotain pois.

En jaksanu viime viikollakaan käydä zumbailees ollenkaa ja töihinkää ei oikein ehdi. Onneks on joustava työ niin saa itse valita koska duunailee. Muil on ens viikko vapaata yliopistosta ja minä painelen töitä tämänki viikon edestä.

Onneks pääsiäisenä saa kuitenki neljä päivää olla rennosti. Illalla vois vaikka vaihtaa keväiset verhot kämppään ja laittaa rairuohot kasvamaan, että saa vähän keväistä tunnelmaa kämppään :)

Hiippailen tästä syömään ja sit seuraavalle luennolle. Moikkelis ja nähdään taas!